Lauantai tuli sitten vietettyä tien päällä ja Mäntsälän urheilutalolla.. no ehti siinä vielä saunaankin.

Vejehän oli keskiviikkoisen Äänekosken reisun jälkeen testaillut mun pyssyä ja soitteli, ettei se kyllä ihan täydessä iskussa ole kun on kasat hiukan isoja. Hain pe-iltana pyssyn takaisin ja katsellessani testikasoja totesin, että kyllä ne kuitenkin sen verran pieniä on (luokkaa 6mm), ettei ne selitä viimeaikaisia tupelluksia. Tieteskin olis kiva, jos tuon sais poraamaan yhteen reikään, mutta tuo 6mm kyllä riittää alle 590 tasolla ihan hyvin. No ammutaan kisat loppuun ja viilataan sitten pyssyä taas.

Mitä itse kisaan tuli, niin se oli askel parempaan suuntaan. Alku tosin meni "käsille": 11 laukauksen jälkeen 8 pois ja kaksi kasia. Sen jälkeen käytin hetken järkeä ja totesin. että pito on kyllä niin hervoton, että tässä on muutakin ongelmaa kuin kisajännitys. Tulin siihen tulokseen, että asento taitaa olla hiukan "auki" eli pito osoitti taulun vasemmalle puolelle. Hiukan siinä teputin jalkoja toiseen asentoon ja kyllä tahti muuttui oleellisesti.: meni melkein 20 laakia, että 9,9 oli huonoin osuma. Viimeinen sarja oli sitten taas sellainen pahempi lärähdys: yksi kasi lisää (ihan puhdasta typeryyttä) ja turhan monta ysiäkin.

577 (94+96+99+96+98+94). Eihän tuo hyvä ole, mutta on siinä jo vähän isompi marginaali kusirajaan. Sellainen omituisuus tuossa kisassa oli, etten muista ampuneeni yhtään nappikymppiä (=osuma ysin ringin sisässä)., joten hyvin on pyöritelty.