Koska joku väittää näitä lukevansa - laskelmien mukaan viisi,joista kaksi on kirjoittajan jakautuneita persoonallisuuksia ja loput muuten vinoonkasvaneita - niin kirjoitellaan lisää. Tässä onkin jäänyt puolen vuoden edesottamukset (vai pitäskö sanoa hudit) selvittämättä.

Tuon Karelia Matchin reisun jälkeenkään ei juuri ampumakelit parantuneet. Lämpötilat tosin nousi, mutta puhallusta riitti.Ennen juhannusta tuli treenailtua ja ammuskeltua kaikenlaisia pikkukisoja, kuten Hämeen aluemestaruudet, ressukisoja ja ihan oman seuran cuppia. Eikä oikein yhtään kunnon tulosta mistään. Makuulta 590 ei ylittynyt edes kotiradalla. ja pystykin petti ajoittain todella sydäntäsärkevästi (polveenhan usko jo alkoi muutenkin mennä). Pystystä pahin lipeäminen oli Luhangassa reserviläisten sarjakisassa: 171 (83+88). Seiskan sisällä kyllä kaikki, mutta kun tuuliennakko lipsuu koko ajan vikapuolelle, niin lopputulema voi olla noinkin surkea. Tuossa polvelta (189) sentään hiukan pelastin tilannetta ja sain edes 554.

Hämeen am-kisat Toijalassa oli sitä samaa kuin viime vuonnakin eli ei oikein keli ollut hallinnassa kaikin ajoin. Makuu välttävä 587 ja täysottelu sitä samaa1125. Kyllähän niillä voitti, mutkun mutkun....no, olihan nuo paremmin kuin viime vuonna.