Tässä ollaan nyt aika hartaasti valmistautumassa tulevan sunnuntain "pappakisoihin" Turuus. On tyttö pakotettu kuskiksi, että saa ite kuorsata siirtymätaipaleen apukuskin paikalla.

Välinepuolella on raplattu hiukan imppua. Hain siihen uudet kynsipalat laakasukoneistoon. Ol muuten aika hyvä kilohinta: kaksi "linnunluuta" hintaan 80€ ja ite sai vielä asentaa, mikä tosin ei vaikeaa ollut - otti 30min, joista 27min meni työkalujen etsimiseen. Sikäli hyvä, että nyt tuntuu koneisto toimivan vähempi arpomalla. Aiemminhan se oli sitä, että joko meinas lähteä jo hipaisusta nollasektoriin tai sitten venyi niin, että alkoi silmät pullistua päästä. Mutt nyt on aika hyvä - lähtee nykäsyt nopeemmin.

Kovilla en ole ehtinyt tällä viikolla ampumaan vielä, mutt tänään olis aikomus, ellei naisväki käytä veto-oikeuttaan. Tosin tänään on karkauspäivä, joten.... Tuo ei kuitenkaan tarkoita, etteikö olis treenattu tälläkin viikolla. Scattilla on tullut kotona ammuttua pariin kertaan koivet puuduksiin. Se on aika hyvää treeniä ollut siinäkin mielessä, että on kakrut hyppineet ees taas siinä tähtäyslinjalla vessa-telkkari-jääkaappi-kolmiossa.

Fysiikkaakin on treenattu. Käytiin kuopuksen kanssa hiihtämässä monta kilometriä ja paistettiin siinä kabanossia matkan varrella.

Tässä on tosiaan nyt sellainen ilmakiväärikauden loppukiri menossa seuraavat reilu kaks viikkoa. Eka on nuo SVA:n kisat. Sitten Äänekoskella pitäs käydä iltakisassa ens viikolla, että tulis se kolme suoritusta täyteen. Sitten olis "suojeluskunnan" kisat Mäntsälässä (toivottavasti tää ei nyt ole mikään Mäntsälän kapinan valmistelua). Ja sitten olis varsinaiset SM-kisat. Jos siinä välissä vielä muistas tuikata joukkuesarjakisan viimeisen kiekan ja osallistua KSA:n seuranmestaruuskisaan, niin voiskin haudata tuon tuulipyssyn joksikin aikaa kaapin nurkkaan.

Katsotaan josko ens viikolla muistasin (ja kehtaisin) kertoa kuinka noissa veteraanikisoissa kävi.